Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Vandaag een bijzonder consult gehad bij Lydia. Bijzonder om te zien hoe je handen weerspiegelen waar je op dit moment staat in je leven. Zij verduidelijkt veel voor je en geeft je daardoor handvatten om weer stappen te kunnen maken. Daarnaast is de wijze waarop Lydia deze informatie brengt persoonlijk en enorm menselijk. Het heeft veel dingen voor mij bevestigd en mijn ogen geopend voor zaken die ik nog niet wilde of kon zien. Ik gun iedereen zo'n warme kijk op je leven omdat ik zeker weet dat het je weer in beweging brengt. Dank je wel!

Debby - 19-12-2015 - 18:03

Als je vastzit in je, je karakter; je komt niet door die bekende muur heen. Neem contact op met Lydia Waterreus. Op een duidelijk; goddelijke lieve manier leidt Lydia je op de goddelijke weg door de muur.

Albertine Don - 11-11-2015 - 12:17

Dankzij Lydia heb ik heel onbevangen geleerd om de mens achter het gedrag te zien. Ik ken iemand waarvoor ik tot voor kort een hekel aan had, totdat ik doorhad dat gedrag van een mens niets zegt over de mens zelf in hoe hij is.
Het bleek zelfs dat ik deze persoon ging begrijpen, een heel aparte ervaring.

Albertine Don - 17-09-2015 - 15:53

Dankzij Lydia heb ik mijzelf nog beter leren kennen en ben ik bewust geworden van situaties.

Iris - 29-07-2015 - 14:40

Lieve Lydia,
Begin dit jaar, toen ik op een kruispunt leek te staan, heb ik bij jou een uitgebreid consult mogen ondergaan. Dit heb ik als zeer leerzaam en waardevol ervaren. Je bent iemand die met veel toewijding haar beroep uitoefent. Eerlijk gezegd stond ik er een beetje wantrouwend in. Maar al met je openingszin had je mij meteen voor je gewonnen. Ik heb met verbazing kennis genomen van hetgeen je over mezelf en mijn leven wist te vertellen. Ook je tips en adviezen bleken zeer terecht, concreet en helder toepasbaar. Je was zo zorgzaam om het consult voor me op te nemen en op te sturen, zodat ik het in alle rust heb kunnen terugluisteren.

Dank voor je helende woorden en goede adviezen. Ik raad iedereen aan om ooit zijn of haar handen door jou te laten lezen. Het is een van de mooiste kado’s die ik mezelf ooit gegeven heb.

Hartelijke groet,
Jessica Louwerse

Jessca Louwerse - 01-05-2014 - 16:12


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »