Consult Handanalyse - Numerologie - Transpersoonlijke Therapie en Coaching


Het uurtarief is € 60,-

1e Consult van  1½ uur  is € 80,-

Met handafdruk en een Numeroscoop. Je krijgt een uitgebreide analyse. Hoe sta je in het leven, wie ben je, wat eraan vooraf ging, de biografie, je uitdagingen en waardoor je je laat beperken. Belangrijk is dat ik je een inzicht meegeef waarmee je duidelijk krijgt waar je aan kunt werken voor jezelf voor het nu en in de toekomst.

Je krijgt een geluidsopname van de sessie mee naar huis en een set handafdrukken, hiermee kun je vergelijken hoe de hand in de loop van de tijd veranderd.

Een 2e set handafdrukken bewaar ik in mijn archief voor een herhaal-sessie en/of therapieën.

TIP:  Kom samen met je vriend of vriendin. Een introductieconsult is al mogelijk vanaf een half uur

Transpersoonlijke therapie en Handpalmtherapie® € 60,- per sessie van een uur

De diagnostische handanalyse geeft mij direct een beeld waar de blokkades zijn en welke de beperkende geloofssystemen zijn.

D.m.v. de handpalmtherapie® en m.b.v. visualisaties, trance/lichte hypnose technieken en regressietherapie ervaar je zelf waar en hoe je beperkende geloofssystemen hebt opgedaan en hoe die je gevangen houdt(en) in een negatief gedrag.

Door je te begeleiden in en met het onderzoek wat het positieve is in het negatieve gedrag, en met krachtige positieve innerlijke beelden en stimulaties, de handpalmtherapie® , herschrijf je het verleden en creëer je in het heden een nieuw positief gedrag zodat je verder kunt groeien in een leven dat je werkelijk en bewust wilt.

Aantal sessies minimaal 3 maal 1uur.

Coaching in loopbaan en schoolkeuze  € 60,- per uur

Alles heeft zijn oorzaak en gevolg. Door begrip en acceptatie krijg je inzichten. Deze inzichten brengen je tot transformatie van vastzittende belemmerende patronen. M.b.v. Handanalyse, numeroscoop en oplossingsgericht coachen bereiken wij samen positief jouw doel.

Aantal bijeenkomsten minimaal 3 maal 1 uur.

Ik gebruik de diagnostische handanalyse om je inzicht te geven in jouw patronen. Door middel van coaching en transpersoonlijke therapie werk ik samen met jouw om de negatieve patronen te doorbreken en zo positieve patronen te creëren.

Je komt weer in je kracht en kunt verder groeien in je ontwikkeling waar je werkelijk en bewust wilt zijn.

Tarief voor bedrijven in overleg.

Lydia Waterreus

Telefoon: 06-14454352

e-mail: info@karakteranalyse.nl