Handlezing en Numeroscoop uitleg op het Lorelei festival

 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Ook dit jaar doe ik weer enthousiast mee aan dit prachtige vrouwenfestival.                 

        Afbeelding invoegen         Afbeelding invoegen

Hét festival voor en door vrouwen. In deze veilige omgeving met zijn feeërieke goede sfeer geef ik korte intensieve consulten: Handanalyse samen met een korte uitleg van je Numeroscoop.

Mijn talent én passie is het lezen van handen. Samen met jou kijk ik naar wat jouw handen jou te vertellen hebben. Handanalyse is geen toekomst voorspellen, hoewel je wel bepaalde potenties kan waarnemen. Het is een eeuwenoude oosterse wetenschap, die geïntegreerd is met moderne psychologische inzichten. De vorm van de hand, de lijnen in de hand en de lengte van de vingers geven informatie over bewuste of onbewuste kwaliteiten, krachtbronnen, schaduwkanten, blokkades, overtuigingen, gedragspatronen en mogelijkheden. Het doel van handanalyse is om je bewust te maken. Als je inzicht hebt in je eigen patronen kun je bewuste keuzes maken.

Samen met de numerologie van je geboortedatum, de numeroscoop, krijg je een handleiding van je leven. 

De numeroscoop van je geboortedatum geeft je aanwijzingen en inzichten in wat je ziel wilt neerzetten, over o.a. je levensles en blokkades. Hoe positieve elementen geïnspireerd worden en negatieve elementen moeten worden omgevormd.

Een consult duurt 20 minuten en kost 15  euro. 

Graag tot ziens!

IN HET ZOMERFESTIVAL GEEF IK OP BEIDE FESTIVALS DE WORKSHOP 

 De krachtige boodschap in je handen

Onze handen zijn gevormd door onze ziel, geest en lichaam. Wij creëren met onze handen ons leven. Ga met mij mee op reis en luister naar wat jouw handen je zoal vertellen over jouw reis, je boodschap en opdracht. Met aandacht voor ’ Hoe dan?’ kan ik dat ook zien?’ veranderen mijn handen?...  Heel veel weetjes om ook de handen en de ziel van je geliefden, kinderen beter te begrijpen.         

Lydia Waterreus - Praktijk voor Karakteranalyse, Relatietherapie en Transpersoonlijke Therapie

heeft o.a haar opleiding genoten aan de Academie Antropodynamica. Ze geeft karakteranalyses, m.b.v. handanalyse en numerologie als intake en gerichte follow-up sessies met coaching, handpalm –transpersoonlijke- en regressietherapie om het werkelijk potentieel van iemand bewust en vrij te maken. 

www.karakteranalyse.nl  /  tel: 06 14454352

                      Afbeelding invoegen