Wasschilderen

Schilderen vanuit je Spirit 

Komende zomer is er de gelegenheid om aan de Torenstraat 6 in Zeewolde regelmatig creatieve workshops te volgen.

Zelf geef ik de workshop schilderen met Was (Encaustic) op 15 juli van 13.30-16.00 uur en op 5 augustus van 10.00 uur tot 13.00 uur
Maak kennis met deze aparte vorm van schilderen met warme was in allerlei prachtige kleuren op speciale kaarten.
Deze techniek is heel ontspannend voor lichaam en geest! Je bent creatief bezig met Kleur en Gevoel, alle tijd en gedachten vallen weg, je bent volledig in het moment, het Nu. Op deze manier kom je dichter bij jezelf. Emoties en mogelijke blokkades vinden op deze manier een uitweg, wat jou verhelderende inzichten geeft.

We beginnen de workshop rustig met een geleide meditatie, hierin neem ik je mee naar je eigen gevoel en belevingswereld. Daarna is er een gelegenheid tot het trekken van een Tarotkaart. 
Met dit gevoel en inzicht begin je aan je schilderij en/ of wastekening.

Je schildert met het strijkijzer vanuit een vloeiende beweging puur vanuit je voelen. Laat het denken los, het zal je immers alleen maar remmen, het denken wil namelijk dat je het perfecte schilderij maakt. Deze  workshop zal niet gaan over perfectie maar over het uiten vanuit je gevoel en actie vanuit je Spirit! Het is puur Zijn!

Samen help ik je met het duiden van je schilderij (en) . En ga je naar huis met iets heel eigens. Jouw eigen schilderingen !

Prijs: € 20,-
Maximaal 6 personen

Meld je nu aan bij: info@karakteranalyse.nl  of vul het contactformulier in.