Nieuws


De handen van Donald Trump geanalyseerd - vrijdag 4 maart 2016


Volop in het nieuws:  Donald Trump als presidentskandidaat in Amerika

En nu óók een item over zijn handen, en ja, als Handanalist ben ik geïnteresseerd. Zéér geïnteresseerd!! Wie is deze man? waarom doet hij zo? Wat drijft hem onbewust? en vooral…wat gaat er gebeuren als hij de president van Amerika wordt!Hij heeft en krijgt de aandacht dat is zeker. Hij heeft al bewezen dat hij een goed zakenman is en vooral dat hij van overdrijven houdt.

Kijkend naar zijn handen, die volop te zien zijn in de media, en op de afdruk van de hand zie ik het nog duidelijker…

Source:
http://www.flickr.com/photos/taliaishere/212941596/

Hij heeft een brede hand met, in verhouding, korte vingers. Een vierkante palm met ronde vingertoppen. Ook wel Aardehand genoemd en dit type hand zie je vaak bij ondernemers en managers.

Praktische denkers en doeners, hebben goed overzicht, snel reageren en handelen, ongeduldig.

 Zijn ringvinger is langer dan zijn wijsvinger, het geloofssysteem is : ik ben waardevol en perfect maar ik voel mij niet goed genoeg”. Paradoxaal gaan deze mensen bewijzen dat ze perfect zijn en gaan keihard werken om te voldoen aan de hoogste eisen !!

Donald's pink en ringvinger zijn langer dan de norm en dat kenmerkt een geloofssysteem dat ze moeten schitteren en succesvol moeten zijn. Er is een grote gehechtheid aan roem en materie. Ze maken van hun leven een show en door schijn en illusie verwerven ze succes.

Zijn duim is niet al te lang, is ingesnoerd, kromt naar buiten en is laag ingepland en maakt een grote hoek. De lage inplanting en grote hoek wijst op overmoed, overschatting en vooral op onafhankelijkheid, vrijheidslievend en onconventioneel. De insnoering verwijst naar een scherp denkvermogen, diplomatiek en manipulatief. De gebogen duim-top laat zien dat hij zeer genereus en royaal is. Maar deze combi maakt hem daardoor uiterst sluw en gericht op eigen belang.

Hij heeft duidelijk prominent aanwezige heuvels onder in de hand. Zijn die heuvels zo hoog gevormd dan worden al die eigenschappen van die heuvels té veel en té grof.

Mensen met dergelijke volle heuvels zijn vaak snelle beslissers met een zakelijke en realistische actieve én creatieve houding. Het zijn levensgenieters, zoeken opwinding en plezier. Alles moet veel en overvloedig zijn.

-        Dit geeft hem die actieve houding. Maar het verklaard ook zijn harde werken om kapitaal te vergaren, zijn lust naar meer en groter. Echter zijn gevoel voor schoonheid is duidelijk te grof.

-        Echter zit er ook een neurotische houding onder…. De heuvels zijn zo gevormd omdat er onbewust een gevoel zit  ‘dat ze niet door de wereld afgewezen willen worden, ze willen niet te kort gedaan worden’. En gaan dus nu opvallen om zo geaccepteerd en vooral geliefd te willen worden ("They All Love Me"). Ze werken met overdreven bombarie en doen van alles om maar op te vallen en gezien te worden. Heel veel acteurs amuseren ons daarom zo door deze neurose.

Dit is echter nog maar een globale analyse van Donald Trump's hand. Met behulp van de handanalyse kan er nog veel meer uitgehaald worden aan inzicht en wijsheid.

Zijn numerologie van zijn geboortedatum ondersteund het verhaal op een wel heel duidelijke en zeer herkenbare manier!!! ( hierbij interpreteer ik de getallen in sterkte n.a.v. de analyse van de hand) 

Ziel 1 – een individualistische mens met egocentrische karaktereigenschappen. Wil vrij en onafhankelijk denken en onderdrukt de eigen gevoelswereld. Sterke wilskracht en behoefte vooraan te staan. Kort lontje en ongeduldig.

Levensles 13/4 – Leer oude en vertrouwde patronen los te laten en te transformeren. Het eigenbelang mag niet langer bovenaan staan. Intolerant voor medemens vanuit hun eigen perfectie denken. Leren Visie  en mening te  verdiepen.

Aura : 22/4 in contact naar buitenwereld wat gereserveerd en afstandelijk. Of eigen territorium of kunnen eveneens geducht en confronterend optreden als hun iets niet aanstaat.

Stuikel blok: 11/2 – struikelen over  hun innerlijke twijfels en negatief zelfbeeld. Moeten zelfrespect en dienstbaarheid in de juiste porporties leren teontwikkelen. Vaak een ingewikkelde reddersdriehoek bij gebrek aan zachtheid en intuïtie.

Conflict/hulp: 8 - Deze mensen hebben iets heel koppigs en eigenzinnigs en accepteren op geen enkele wijze opgelegde regels of gezag van buitenaf. Het Moeten  is al weerstand. Hebben Machts- en gezags –problemen met autoriteiten. Willen ruimte voor eigen inbreng door gelijkwaardigheid.

Totdat ze de hulp inzien van ordening en structuur  en autoriteit van anderen erkennen!

Werkwijze 9 – Ze zijn altijd zichtbaar in hun doen en laten .Wil gezien en erkend worden, negatieve vorm van  aandacht vragen. In de schaduw overdreven gul met groots vertoon om aandacht naar zich toe te trekken. Ze mogen leren te streven naar gelijkwaardigheid. In groepen verbinden zij en zijn het inspiratoren met groot enthousiasme. Vraag is of er voldoende leefruimte overblijft voor een ander.

Zelfbeeld 19/1 : of men stelt zich heel afhankelijk en meegaand op óf er is sprake van een veel te sterke ik-gerichtheid. Gaat soms zelf samen. Deze mensen gaan dan gewoon hun eigen gang zonder enig overleg of openheid van zaken te geven.

Zijn HAND en Numeroscoop verklaard zijn gedrag, hoe gaat het worden als hij president wordt?

En wordt hij dat wel?

Als je kijkt naar ons mensen, wij zijn verzot op acteurs die ons vermaken, verzot op reality tv. Het zou alleen daar al door komen dat ze hem kiezen. Want hoe leuk is het om te kijken naar iemand die zo duidelijk zijn neuroses laat zien. Ze zijn benieuwd hoe het verhaal afloopt.

En reken maar dat hij zijn eigen zin doordrijft, geslepen en joviaal tegelijk. En zijn angst om te falen is groot, zijn neurose om te bewijzen is groot. Echter zijn bombarie en overdreven gedrag zou hem kunnen laten struikelen en dan….. creëert hij uiteindelijk waar hij zo angstig voor is: af gewezen te worden en niet goed genoeg te zijn….


Ook geïnteresseerd in een analyse van jouw hand en numeroscoop? Maak een afspraak met mij voor een consult


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam vijf + vijftien = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >