Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

De handanalyse bij Lydia heeft mij enorm geraakt. Mijn 'zijn' werd feilloos treffend weergegeven. Verbazingwekkend hoeveel informatie er zichtbaar is in de lijnen van handen! Karakter, levensmissie, blokkades, het geeft letterlijk een kijkje in je eigen ziel!
Lydia heeft de gave om die informatie op een verhelderende manier, met een flinke dosis passie en humor over te brengen!

Karolien - 14-12-2016 - 09:31

Het is erg bijzonder hoe treffend de dingen zijn die Lydia benoemd over mijzelf. Ze gaf mij inzichten van de eigenschappen waardoor bepaalde patronen bleven terugkeren. Met de coaching heb ik concrete tips gekregen waar ik mee aan de slag kan. Dank je wel Lydia.

Jesse - 07-07-2016 - 10:12

Tijdens een korte kennismaking werd ik gegrepen door de rake woorden en inzichten van Lydia. Ik voelde me gelijk goed bij haar en wist dat ik bij haar terecht kon om eindelijk de stappen zetten die nodig waren. Tijdens een uitgebreid gesprek heeft ze mijn gedachtenspinsels zo zuiver en duidelijk naar voren gebracht dat ik daadwerkelijk een belangrijke stap heb kunnen zetten. Ook het inzicht hoe ik nu in het leven sta en hoe ik vooruit wil en moet gaan, heeft me zoveel goeds gebracht. En daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor!

Karin Kapteyn - 24-01-2016 - 11:43

Vandaag een bijzonder consult gehad bij Lydia. Bijzonder om te zien hoe je handen weerspiegelen waar je op dit moment staat in je leven. Zij verduidelijkt veel voor je en geeft je daardoor handvatten om weer stappen te kunnen maken. Daarnaast is de wijze waarop Lydia deze informatie brengt persoonlijk en enorm menselijk. Het heeft veel dingen voor mij bevestigd en mijn ogen geopend voor zaken die ik nog niet wilde of kon zien. Ik gun iedereen zo'n warme kijk op je leven omdat ik zeker weet dat het je weer in beweging brengt. Dank je wel!

Debby - 19-12-2015 - 18:03

Als je vastzit in je, je karakter; je komt niet door die bekende muur heen. Neem contact op met Lydia Waterreus. Op een duidelijk; goddelijke lieve manier leidt Lydia je op de goddelijke weg door de muur.

Albertine Don - 11-11-2015 - 12:17


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »