Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Dankzij Lydia heb ik heel onbevangen geleerd om de mens achter het gedrag te zien. Ik ken iemand waarvoor ik tot voor kort een hekel aan had, totdat ik doorhad dat gedrag van een mens niets zegt over de mens zelf in hoe hij is.
Het bleek zelfs dat ik deze persoon ging begrijpen, een heel aparte ervaring.

Albertine Don - 17-09-2015 - 15:53

Dankzij Lydia heb ik mijzelf nog beter leren kennen en ben ik bewust geworden van situaties.

Iris - 29-07-2015 - 14:40

Lieve Lydia,
Begin dit jaar, toen ik op een kruispunt leek te staan, heb ik bij jou een uitgebreid consult mogen ondergaan. Dit heb ik als zeer leerzaam en waardevol ervaren. Je bent iemand die met veel toewijding haar beroep uitoefent. Eerlijk gezegd stond ik er een beetje wantrouwend in. Maar al met je openingszin had je mij meteen voor je gewonnen. Ik heb met verbazing kennis genomen van hetgeen je over mezelf en mijn leven wist te vertellen. Ook je tips en adviezen bleken zeer terecht, concreet en helder toepasbaar. Je was zo zorgzaam om het consult voor me op te nemen en op te sturen, zodat ik het in alle rust heb kunnen terugluisteren.

Dank voor je helende woorden en goede adviezen. Ik raad iedereen aan om ooit zijn of haar handen door jou te laten lezen. Het is een van de mooiste kado’s die ik mezelf ooit gegeven heb.

Hartelijke groet,
Jessica Louwerse

Jessca Louwerse - 01-05-2014 - 16:12

Enige jaren geleden gaf je in Dronten een lezing over handlezen.
Naar aanleiding daarvan heb ik toen voor mijn dochter een afspraak gemaakt, omdat ze moeite had om haar studie keuze te bepalen na haar VWO.
Jouw analyse was toen sociale culturele antropologie. Zij had toen veel moeite met die keuze en is eigenlijk onverhoopt Media & entertainment management gaan doen.
Inmiddels is zij klaar met deze opleiding en is er eigenlijk totaal niet happy mee, ze had het gevoel dat het niet echt bij haar past en dat de studie druk niet veel voorstelde.

Inmiddels heeft zij een heel "proces" door gemaakt en allerlei testen gedaan voor vervolgstudie. Ik vind het zo leuk en wil je heel graag laten weten dat ze alsnog (de test met jouw advies was zij vergeten) heeft gekozen voor SC Antropologie! Inmiddels is zij aangenomen op de VU en aan de studie begonnen.

Toch heel verrassend hoe het in het leven kan lopen. En zo bijzonder dat jij dat toen hebt kunnen lezen in haar handen.

Marja - 06-11-2013 - 23:25

Lieve Lydia,

In het begin voelde ik mij er maar ongemakkelijk bij, zoveel gevoelige onderwerpen bij jezelf te horen en te zien krijgen. Maar jij benaderde mij op een liefdevolle manier en alle tips en adviezen die jij mij hebt gegeven zijn zo handig! Mede dankzij jou heb ik van een moeilijke tijd een leuke tijd kunnen maken. Ik geniet meer van de kleine dingen en ik heb meer inzicht gekregen in mijn toekomst. Ook mijn omgang en communicatie met andere is een stuk beter. Ik kan iedereen aanraden om naar je adviezen en kennis te luisteren. Je hebt mijn ogen geopend.

Lotte - 15-09-2013 - 22:22


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »