Bericht schrijven >

Wat een prachtige verhelderende lezing. Lydia weet je op heel zachte en liefdevolle wijze mee te nemen in het verhaal dat je handen vertellen, ze creeert een veilige warme ruimte en laat het hogere leiden om te kunnen vertellen waar ik klaar voor was te ontvangen. Veel super rake feedback mogen ontvangen, veel waarin ik mij herkende, waardoor ik mij gezien en begrepen voelde, bevestiging op bepaalde vlakken en goede spiegels kreeg. Wat ik erg speciaal vond is om vanuit totale onvoorwaardelijke liefde en neutraliteit, iemand die je persoonlijk niet kent over mij te horen vertellen, dit gaf me een beeld vanuit een totaal ander perspectief en liet me opeens nieuwe en andere linken leggen. Door de dagen heen is het aan't inzinken en voegen vanbinnen, en na de 'cognitieve' inzichten voel ik ook in mijn lichaam dingen verschuiven. Wat een mooie ervaring en wat een waardevolle handvatten om weer verder mee op ontdekking te gaan!


Sanne Bolding
Lydia, wat ben je toch een prachtig mens. Vol liefde en passie voor je vak heb je mij geholpen blokkades te zien en mij middelen gegeven om ze anders te zien.

Nadia
Lydia trok ruim een uur door het karakterlandschap van mijn handen. Onderweg vertelde ze helder, consequent en liefdevol over wat mijn handen blootgaven. Ze combineert in haar analyse de numerologie met handleeskunde waardoor er interessante verbanden ontstaan en ze haar verhaal goed kan onderbouwen. Ik kon mij goed vinden in haar analyse en heb mijn bezoek als heel prettig ervaren.

Marjan
Lichtelijk sceptisch en compleet buiten mijn comfortzone stapte ik bij jou binnen voor een handlezing. Je was zo fijn jezelf dat ik binnen no time compleet op mijn gemak was. Het verwonderde me dat ik me kon vinden in alles wat je zei. Het heeft me enorm geholpen in mijn zoektocht naar wie ik nu eigenlijk echt ben. Bedankt voor je warmte en inzichten.

Nicole
Een dag na ons gesprek voel ik dat je mij terug hebt naar mijn eigen eigenste, de kern in wie ik ben.
Je bent goud waard

Albertine Don
Hoi lieve Lydia,
Wat ben jij een ongelooflijk lief mens
Vanmorgen heb je mij weer uitzonderlijk goed geholpen. Je hebt mij geleerd om in het nu te zijn. We hebben een prachtige band . . Het zijn in het nu zonder het denken is zo belangrijk bij het zingen . Ik voel me veilig en geborgen bij je.
Met jou praten geeft inzicht

Albertine

Albertine Don
Vandaag ben ik op bezoek geweest bij Lydia. Eerlijk is eerlijk, in het begin is het even wennen aan de manier waarop ze het brengt, maar wat ben ik blij dat ik bij haar ben geweest. Met haar enorme kennis en inzicht heeft ze een aantal emotionele dingen duidelijk gemaakt en het geeft echt het gevoel dat ik nu verder kan. Daarnaast is ze heel menselijk en warm. Echt een aanrader! Zeker weten dat er een tweede bezoek komt.

Iwan
Hoi Lydia,
In maart bij jouw geweest voor een handanalyse, welke ik had gekregen van mijn dochters als verjaardagscadeau. Ik vond het heel bijzonder vooral 1 uitspraak, dat mijn vingers lieten zien dat ik graag leun op mijn partner. Ik had dit zelf nog nooit zo gezien, wel werken wij ook samen. Partner zit vaak in het buitenland en ik was dan altijd heel moe. Nu is het mij duidelijk waarom. Mijn “steunpilaar” is er dan niet. Nu ik dit weet gaat het beter met mij en mijn handen laten dit volgens mij ook zien.
Ik Heb mijn handen gewoon weer ontspannen neergelegd op de afdrukken die ik van jou had ontvangen tijdens de sessie. En de stand vsn de handen is gewoon heel anders vooral de rechter. Ik ben blij dat ik bij jou ben geweest😘

Anita Koning
De handanalyse bij Lydia heeft mij enorm geraakt. Mijn 'zijn' werd feilloos treffend weergegeven. Verbazingwekkend hoeveel informatie er zichtbaar is in de lijnen van handen! Karakter, levensmissie, blokkades, het geeft letterlijk een kijkje in je eigen ziel!
Lydia heeft de gave om die informatie op een verhelderende manier, met een flinke dosis passie en humor over te brengen!

Karolien
Het is erg bijzonder hoe treffend de dingen zijn die Lydia benoemd over mijzelf. Ze gaf mij inzichten van de eigenschappen waardoor bepaalde patronen bleven terugkeren. Met de coaching heb ik concrete tips gekregen waar ik mee aan de slag kan. Dank je wel Lydia.

Jesse


Bericht schrijven >