Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Wow Lydia,

wat heb je toch een aardsverschuiving in mij veroorzaakt. Op uitnodiging van een bekende ben ik mee gegaan naar de levenskunstbeurs in Doorn. Niet wetende dat dit voor mij de dag van de ommekeer zou worden.

Er was veel te doen en te beleven op de beurs maar heb zeer selectief gekeken in waar ik meer over wou weten. Want er was beperkte tijd en kon mijn centjes helaas maar één keer uitgeven. Heb daarom hierin vooral mijn gevoel gevolgd en is dan achteraf ook niet voor niets geweest dat ik bij jou ben aangeschoven.

Wat me toen overkwam was met geen pen te beschrijven. Binnen een tijdsbestek van één kwartier kon je zonder enige informatie mijn karakterschets weergeven. Ook wist je zaken bloot te leggen waar ikzelf maar geen vinger op wist te leggen waardoor ik nu meer richting heb in hoe ik mijn doelen bereiken wil en zal gaan bereiken.

Niet alleen de informatie die je gaf vond ik bewonderingswaardig maar op de wijze waarop je discreet en respectvol met jouw informatie om gaat ben ik zeer te spreken.

Lydia je bent een fantastisch mens met een professioneel en vakkundige wijze van werken. wat mij betreft blijft het zeker niet bij deze ene sessie. Mijn dank is groots.

Met hartelijke groet,

Roy (Bilthoven)

Roy Matthijssen - 14-09-2013 - 23:18

Hallo Lydia,

Eind januari 2013 heb ik je bezocht en eerlijk gezegd vond ik de handanalyse confronterend. Jezelf een spiegel voorhouden is al moeilijk, maar dat jij - die ik hiervoor niet kende - mijn IK zomaar blootlegde, dat gaf onrust. Na een paar weken heb ik onze sessie thuis nog eens beluisterd en eigenlijk ben ik wel tevreden met mezelf. Een beetje bijschaven hier en daar, wat minder in control willen zijn en wat meer vertrouwen op het gevoel; daar wordt nu aan gewerkt en ik kan je zeggen dat het mij nu al rust geeft. "Under construction" zal ik maar zeggen.

Zoals gezegd zouden mensen zeker 2 x in hun leven een handanalyse moeten meemaken, als jongere en als volwassene. Hiermee krijg je handvatten aangereikt waardoor je jezelf leert open te stellen en om bij te sturen.

Het was fijn om jou te mogen ontmoeten, je bent een warm mens en het ga je goed.

Hermine - 06-03-2013 - 15:54

Lieve Lydia,
Ik vind het fijn dat ik jou heb ontmoet. Met de handanalyse en numerologie heb ik meer duidelijkheid gekregen over mezelf ,maar ook bevestiging in bepaalde zaken. Daarnaast is het vooral je persoonlijkheid wat me raakt. Je bent warm, betrokken en direct op een prettige manier. Met humor weet je de dingen goed uit te leggen.
Ik hoop nog veel van je te leren!
Liefs, Lydia

Lydia Dekker - 05-03-2013 - 10:09

Bepaalde zaken maakte ik niet af, terwijl ik dat wel graag wilde. Bij Lydia kreeg ik inzicht in wat er daarin meespeelde. Ze had een heldere en wijze kijk op de zaken. Het was rustig en veilig bij haar. Hierdoor zijn er weer dingen op z’n plek gevallen en kan ik weer verder om mijn plannen uit te voeren met de juiste actie. Dank je wel Lydia!

Sella van de Griend - 21-02-2013 - 18:02

Lieve Lydia,

Voor hulp stond ik nooit zo open. "Toevallig" kwam jij op mijn pad. Jij hebt me laten inzien dat alles wat een mens meemaakt, kan helpen om verder te komen. Ik zeg bewust kan, want je moet het wel gaan durven. En daar is vertrouwen voor nodig. Ik ben sinds 2010 een paar keer bij je geweest en inmiddels begin ik "het" te snappen! Jij hebt me laten inzien hoe ik op mezelf kan vertrouwen en hoe ik anders met mensen om me heen kan omgaan. Met veel liefde en vertrouwen! En wat voelt dat allemaal anders en goed! Ik ben altijd nogal "aards" geweest en stond zeker niet open voor abacadabra. Jij zag in mijn hand dat ik een spirituele coach nodig had en dat klopte, weet ik inmiddels! Dank daarvoor en veel liefs!

Elma van Offenbeek - 20-08-2012 - 09:11


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »