RelatieBalans

Graag wil ik een ieder, individu of relatievorm, begeleiden en ondersteunen waar nodig is in nauw overleg en in samenwerking met de GZ- psychologe drs. Liselotte Visser van RelatieBalans

Conflicten binnen je relatie?  Is je relatie nog te redden? Wacht NOOIT te lang! Met de dag kun je met je woorden onherstelbare schade aanbrengen !

Een goede relatie hebben is zo belangrijk. Het Samen Zijn. Daarbij is het goed om stil te staan welke keuze de juiste is voor u. Ik vind het krachtig en getuigen van moed als mensen dan besluiten een relatiecoach in te schakelen.

Het vraagt moed om steeds opnieuw te durven kiezen voor jezelf en je geliefden !

Mijn Kracht en Passie ligt in het aanreiken van handvaten zodat u op eigen kracht uw relatie weer kan Omarmen. In het bewust maken van uw communicatie naar elkaar, naar de mogelijkheden en kansen.Om op een goede stevige wijze u te ondersteunen ben  ik een samenwerking aangegaan met RelatieBalans. Met als motto: Samen staan we sterk.

RelatieBalans is opgezet door Drs. Liselotte Visser waarin ze de unieke door haar ontwikkelde Omarmen- methodiek toepast. Bij haar heb ik de door haar speciaal samengestelde Post HBO – opleiding  Specialisatie Relatie Coach gevolgd.

Graag wil ik een ieder, individu of relatievorm, begeleiden en ondersteunen waar nodig is in nauw overleg en samenwerking met de GZ- psychologe drs. Liselotte Visser.

Aangezien iedereen met zijn eigen unieke vraagstuk zit, maken wij op basis van de intakefase een eigen, op maat gemaakte,  werkboek met theorie en concrete oefeningen.

         Geen langdurige praatsessies maar nuchtere doe-therapie ! 

Ga direct naar de website van RelatieBalans en meld u aan of bel  030 – 310 00 78

http://www.relatiebalans.nl/landelijk-netwerk/lydia-waterreus-zeewolde/