Transpersoonlijke therapieDiagnostische handanalyse is zeer geschikt om snel een diagnose te kunnen vast stellen van niet alleen iemands karakter en kwaliteiten, maar ook in de psychologische problemen en blokkades geeft het een diep inzicht en vormt het een gedegen basis voor een doelgerichte therapie:

Transpersoonlijke therapie en Handpalmtherapie®

D.m.v. de handpalmtherapie® en m.b.v. visualisaties, trance en lichte hypnose technieken en regressietherapie ervaar je zelf waar en hoe je bepaalde emoties en gedrag hebt opgedaan. Je krijgt inzicht in geloofssystemen die je gevangen houden in een belemmerend gedrag: Inzicht in je blokkades en beklemming. Door je te begeleiden in en met het onderzoek wat het positieve is in het negatieve gedrag en met krachtige positieve innerlijke beelden en stimulaties, de handpalmtherapie, herschrijf je het verleden en creëer je in het heden een nieuw positief gedrag zodat je verder kunt groeien in een leven dat je werkelijk en bewust wilt.

  • De handpalmtherapie stimuleert u direct om gedane zaken uit het verleden een plek te geven en in het heden te herschrijven in positievere overtuigingen.

  • U krijgt inzicht in uw levenslessen en kunt de verkregen inzichten toepassen in het leven van alledag.

  • Ongewenste emoties en gedragingen kunnen met de handpalmtherapie omgezet worden naar voor u positiever gedrag waarbij de pijn, woede, angst etc. niet meer nodig zijn – de transpersoonlijke therapie


Tevens een gesprekstherapie die u de ruimte geeft om eens van u af te praten, de herkenning en erkenning is er immers direct. De handanalist ‘leest’ uw werkelijke zijn en oordeelt niet, maar wil slechts met een liefdevol hart ondersteunen.