Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Lichtelijk sceptisch en compleet buiten mijn comfortzone stapte ik bij jou binnen voor een handlezing. Je was zo fijn jezelf dat ik binnen no time compleet op mijn gemak was. Het verwonderde me dat ik me kon vinden in alles wat je zei. Het heeft me enorm geholpen in mijn zoektocht naar wie ik nu eigenlijk echt ben. Bedankt voor je warmte en inzichten.

Nicole - 05-02-2019 - 16:08

Een dag na ons gesprek voel ik dat je mij terug hebt naar mijn eigen eigenste, de kern in wie ik ben.
Je bent goud waard

Albertine Don - 29-01-2019 - 17:57

Hoi lieve Lydia,
Wat ben jij een ongelooflijk lief mens
Vanmorgen heb je mij weer uitzonderlijk goed geholpen. Je hebt mij geleerd om in het nu te zijn. We hebben een prachtige band . . Het zijn in het nu zonder het denken is zo belangrijk bij het zingen . Ik voel me veilig en geborgen bij je.
Met jou praten geeft inzicht

Albertine

Albertine Don - 28-01-2019 - 13:53

Vandaag ben ik op bezoek geweest bij Lydia. Eerlijk is eerlijk, in het begin is het even wennen aan de manier waarop ze het brengt, maar wat ben ik blij dat ik bij haar ben geweest. Met haar enorme kennis en inzicht heeft ze een aantal emotionele dingen duidelijk gemaakt en het geeft echt het gevoel dat ik nu verder kan. Daarnaast is ze heel menselijk en warm. Echt een aanrader! Zeker weten dat er een tweede bezoek komt.

Iwan - 02-07-2018 - 22:20

Hoi Lydia,
In maart bij jouw geweest voor een handanalyse, welke ik had gekregen van mijn dochters als verjaardagscadeau. Ik vond het heel bijzonder vooral 1 uitspraak, dat mijn vingers lieten zien dat ik graag leun op mijn partner. Ik had dit zelf nog nooit zo gezien, wel werken wij ook samen. Partner zit vaak in het buitenland en ik was dan altijd heel moe. Nu is het mij duidelijk waarom. Mijn “steunpilaar” is er dan niet. Nu ik dit weet gaat het beter met mij en mijn handen laten dit volgens mij ook zien.
Ik Heb mijn handen gewoon weer ontspannen neergelegd op de afdrukken die ik van jou had ontvangen tijdens de sessie. En de stand vsn de handen is gewoon heel anders vooral de rechter. Ik ben blij dat ik bij jou ben geweest😘

Anita Koning - 08-06-2018 - 07:19


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »